Gjekë Marinaj: Lutje në ditën e tetë të javës (Cikël poetik)

Marlowe më ka bërë shumë nder me Faustus...

Gjon Neçaj

Gjon Neçaj lindi me 17.06.1951 ne fshatin Peraj te krahines se Nikaj-Merturit, Tropoje. Ka mbaruar...

Nga vellimi “Hena pikon mbi Alpet e mia”

Poete, ejani ne vendlindjen time...

Haiku nga libri ''Pezull''

Arome bjeshke...

MIGLIMA VARGJESH ME MALL

Ç`trazim fjalësh...

KAM THENË !?

Ato që mendova me i thenë...

“Zonja e Rendë” Tinka Kurti

Ylberi si në vegim shendriti kendeshem...

Gani Sadiku

Gani Sadiku lindi më 25.11.1963 në fshatin Gjyrishec, Malësia e Gallapit, komuna e Dardanës. Shkollën fillore e kreu në vendëlindje dhe në Tyxhec, të mesmen në Dardanë, ndërsa Fakultetin e Bujqësisë në Prishtinë. Eshtë menaxher  në ndërmarjen e lojnave të fëmijëve "LANTI COM"e...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •