Cikël poetik

Të lash duke qarë...

DHE IKËN SHËNGJERQKAT ME KËNGËN NË GOJË

Pasditja e pesë majit I gjeti në rreth...

NEPËR ZEMËR

Terrinave të zemrës...

Në ditën e letërsisë në Michigan

Në këtë hapsine kaltërsie?...

NË BALLË TË KAZANIT RAKISË.!

O e bekuemja Hardhi...

NGA SALLA E OPERIMIT!

Aty e lëshova trupin dhe mora hijen...

"MESAZHI I HESHTJES"

Shumë njerëz në jetë janë të bekuar,duke pasur fatin e madh që të kenë prinder të mirë, që i dojnë,i mesojnë...

Vegimi i një nate vjeshte

Në një natë pa hënë, pa yje...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •