Gazmend Krasniqi

Gazmend Krasniqi lindi në Shkodër më 1963, ku ka studiuar fillimisht për pikturë, pastaj për letërsi. Ka punuar...

PALIMPSEST POETI

Nxjerrë prej asgjëkundi dhe i pathirrur...

ROZAFA

Pak mjegull mbi Buene shpërndan çdo paqe të pari...

ËNDRRA E LUKIANIT

Një kryq prej ikjesh ditët të gjitha. Martire...

ARS POETICA

E marra  sintaksë e puthjes, te libër...

LITANI

ShkOdër, e para ofshamë. FaltOre...

DUKE DËGJUAR SONATËN E HËNËS

Gatitur nëpër poza të ngrira ligjërimi...

DUKE LEXUAR VOLTAIRE – IN

Kur si një alarm hapet dita...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •