LETERSIA SHQIPTARE - Alfred Çapaliku

Alfred Capaliku

U lind ne Shkoder, me 28 qershor 1952. Debutoi me poezi ne shtypin letrar qe ne shkollen e mesme. Kreu studimet e larta ne Universitetin e Tiranes, ne degen Gjuhe-letersi, me 1973...

Karnavalet

Ditën e karnavaleve të botës...

Simbiozë

Dy gjysma jete nuk bëjnë një jetë...

Stina e gëzuar

Si frynin erërat e stinës ashtu mbrëmë...

Lirikë intime

Eja, mbështetemi te pema...

Takim me Vinçens Prenushin

"Un jam i Zotit! Qiellin a mund ma pritsh?"...

Djemtë e rrugicës dhe plaku

Ku janë djemtë e rrugicës së vjetër?...

Njerëzit e gurit

Burrat e kohës së gurit s’ishin të ngurtë...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •