LETERSIA SHQIPTARE - Gëzim Mekuli

Vegimi i një nate vjeshte

Në një natë pa hënë, pa yje...

Gëzim Mekuli

Gëzim Mekuli lindi në Pejë. Studioi në Universitetin e Prishtinës gjuhën dhe letërsinë angleze...

"Gabimi"

N'vend të gabuar...

Pa ty

Tokën prej kohësh e ka zën' gjumi...

Kur bie Shi

S'e kuptoj dot përse gjithmonë...

No(r)way

Natë pa yje...

Balade... (poeme)

Mora rrugen e gjate, te gjate sa nje jete...

Ju shpall te pafajshme

Ti je e pafajshme, ti je krejt pafaj...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •