H

Have Lipa - Osmanaj

Have Lipa - Osmanaj, u lind në Kamenicë të Burimit në vitin 1969. Shkollën fillore dhe të mesme i kreu në vendlindje. Fakultetin Flologjik, dega Letërsi dhe Gjuhë shqipe...

Cikël poetik nga Have Lipa - Osmanaj

Vrapon të zësh hapin e kohës...

Hysen Ymeri

Hysen Hasan Ymeri, u lind ne fshatin Ozdrim te komunes se Skenderajt me 03.09.1949. Ka te botuar nje permbledhje vjershash me titull: "Legjenda te humbura" 2000...

Hysen Ymeri: Kosovarja nё Kosovё u bё nuse

Moti I kam nisur Krushqit e dasmёs pёr ty....

Hysen Ymeri: Luli i vocёr nё Kosovё

Atё ditё kur retё ikёn nga qielli i okupuar leu rrugёs pёr spital Luli.Atё mёngjes priti Luli qё nёna...

Hysen Ymeri: Nёntё vajzat e nёnёs

Na ishte njё i varfёr dhe e fejoj djalin e madh.Kur erdhi koha me ndarё vade pёr tё marrё nusёn si kusht...

Hysen Ymeri: Katёr grushta dhe

Profesori I biologjisё ju shpjegoi nxёnёve pёr llojet e luleve dhe historinё e tyre.Pёr dёtyrё shtёpije u tha qё t’I mbledhinё...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 •  
 •  
 •