LETERSIA SHQIPTARE - H

H

Haxhi Muhaxheri

Haxhi Muhaxheri lindi më 04 qershor 1967 në fshatin Kosuriq të Pejës, Kosovë. Shkollën fillore e ka kryer në Gllogjan të Pejës...

Cikël poetik nga Haxhi Muhaxheri

Kur më rëmben fjala...

Haxhi Vokshi

Haxhi Vokshi u lind në Voksh (1940), Malësia e Gjakovës. Shkollën fillore e kreu në Drenoc, Junik dhe në Deçan...

Cikël poetik nga Hasan Qyqalla

Ditën e diel, do bëhem poet...

Hasije Selishta-Kryeziu

Lindi më 1960 në Dardanë (ish Kamenicë), Kosovë. Ka botuar këto libra me poezi: Edhe në varre këndova (2005)...

Poezi nga Hasije Selishta-Kryeziu

E zbehtë është heshtja e lirisë Rrugëton si e dehur Të pathënat besnikërisht i ruan...

Hasan Qyqalla

Hasan Qyqalla u lind më 8 janar 1961 në Bardh të Madh, komuna e Fushë Kosovës.Shkollën fillore e mbaroi në...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •