Hil Mosi (1885-1933)

Hilë Mosi lindi në Shkodër me 22 Prill 1885, dhe qe i biri i Mark Mosit, i cili qe ndër atdhetarët mâ të vlefshmit, qi kah mbarimi i shekullit të kaluem luftuen për idén kombtare...

Ngrehu

Thon' për ty që ke mbarumun...

Djali shqiptar

Un' jam nji bir shqiptari...

Guxim

Ti ke pas' pa do koh' edhe ma t'vshtira...

Drenova

Ktu, afër kti burimit...

Kosova ne lufte

Ah, Shypni, mos thuj mbarova...

Në dyshim

Jam n'dyshim, jo se po vdesim...

Malli im

Erë e malit fryn ngadalë...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •