Hiqmet Meçaj

Hiqmet Meçaj u lind më 2.5.1944, (varianti zyrtar 15.5.1944). Shkollën e mesme e kreu në qytetin e Vlorë dhe në vitin 1967 u diplomua në fakultetin Histori – Filologji, dega gjuhë-letërsi shqipe të Universitetit të Tiranës. Që me botimet e para u pranua në Lidhjen e Shkrimtarëve dhe Artistëve të Shqipërisë në vitin 1964 dhe kritika e renditi mes poetëve më të mirë të kohës...

Kukullat e pyllit - Kapitulli i Pare

Kur hyri Admeti në zyrën e shefit, ishte mesditë...

Kukullat e pyllit - Kapitulli i dyte

Gjithë rrugës nuk iu nda shiu. Ishte një shi nervoz...

Kukullat e pyllit - Kapitulli i trete

U ngrit. Ndezi një cigare dhe filloi të ecë nëpër dhomë...

Kukullat e pyllit - Kapitulli i katert

Admetin nuk e habiti aspak pamja e mjeruar dhe komike e shkollës...

Kukullat e pyllit - Kapitulli i peste

Format e jetës së njeriut janë rastësi...

Kukullat e pyllit - Kapitulli i gjashte

Admeti nuk e dinte se kishte një aleat të fshehtë...

Kukullat e pyllit - Kapitulli i shtate

Isha bërë një goxha djalë, siç më thoshin të gjithë...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •