LETERSIA SHQIPTARE - Edi Shukriu

Edi Shukriu

Edi Shukriu lindi në Prizren më 22 tetor 1950. Shkollën fillore dhe gjimnazin e kreu në Prizren, ndërsa studimet për arkeologji në Universtitetin e Beogradit (1972). Magjistroi në Universitetin e Beogradit (1979) dhe titullin Doktor i Shkencave Historike e mori në Universitetin e Prishtinës (1990). Është profesor ordinar në Fakultetin Filozofik të Universitetit të Prishtinës...

BLATIMI

Gjatë u prit nga Zoti...

RRI ANASH NË MUNDSH

Derisa kohë e trazuar...

FATI QË NUK ISHIM ZOGJ

Ora policore: 21.10...

RINGJALLJA

Bini daulle të fisit bini...

NË ULPIANË

Peizazh i shkretë...

CARPE DIEM

Si ta zë ditën...

BUSTI ILIR

Sodis me ditë...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •