TAKIMI

Nesër mund të takohemi te udhëkryqi...

FILIGRANI

Fijet e shpirtit...

BABAI IM

Babai im...

PËRROCKAT E PRIZRENIT

Joshëse ishin kohërat...

LUMI I LOTIT

Më thuaj Lum i etur...

LIGJI I HAMURABIT

Nëse kirurgu... e shlyne damkln nga robi, le t’i priten duart...

PERËNDIMI I DIELLIT

Nuk është njësoj si ikën dielli...

Edi Shukriu

Edi Shukriu lindi në Prizren më 22 tetor 1950. Shkollën fillore dhe gjimnazin e kreu në Prizren, ndërsa studimet për arkeologji në Universtitetin e Beogradit (1972). Magjistroi në Universitetin e Beogradit (1979) dhe titullin Doktor i Shkencave Historike e mori në Universitetin e Prishtinës (1990). Është profesor ordinar në Fakultetin Filozofik të Universitetit të Prishtinës...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30