I

Ilir Sefaj

Ilir Sefaj u lind më 30.12.1982 në Novosellë të Pejës. Shkollën fillore, të mesmen dhe Fakultetin e letërsisë dhe të gjuhës shqipe i mbaroi në Prishtinë. Aktualisht ndjek studimet posdiplomike në Universitetin e Prishtinës po ashtu në degën e letërsisë shqipe. Një kohë ka punuar si lektor në të përjavshmen “Focus” si dhe në të...

Poezi nga Ilir Sefaj

Të lutem Ty... Qiell i errët Sonte me shpirt të përgjërohem Merr me vete vuajtjet e mija...

Ibrahim Abedini

Ibrahim Abedini u lind më 26 shkurt në fshatin Zagraçan, rrethi i Strugës, ku edhe mbaroi ciklin e ulët...

Cikël poetik nga Ibrahim Abedini

Edhe nën dritën e hënës këndonte bilbili në dritaren tënde...

Ivana Dervishi

Në shtëpinë tonë poetike ka ardhur një kengëtar i ri.Në pentagramin e poezisë...

Cikël poetik nga Ivana Dervishi

Dashuria që unë ndjej për ty i kalon kufinjtë e botës, ngjitet tek yjet, puth...

Istref Haxhillari

Jeta ime është fare e thjeshtë për cilindo dhe tmerrësisht e komplikuar për mua. Krijimtaria ime është një krisje...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •