I

Istref Haxhillari: Iradeja

Deti i pamatë ngrohej në diellin e vakët të prillit. Bluja, ndehur...

Ibrahim Skenderi

Ibrahim Skenderi (1948) u lind në katundin Brrut të Sharrit. Shkollën fillore përpos në vendlindje, e ka kryer edhe në Bresanë e Bellobrad, ndërsa Normalen në Prizren. Në SHLP-në e Prishtinës e ka mbaruar - Degën e Artit Figurativ. Që nga viti 1969 ka punuar në arsim, fillimisht në Sh.F "Sezai Surroi" në Bellobrad...

Ibrahim Skenderi: Poezi për fëmijë

I vë dëgjueset në veshë...

Ibrahim Skenderi: Pika loti mbi album (Tregim)

Buzëmbrëmje e një dite shtatori. Sapo filluan lajmet kryesore...

Ibrahim Skenderi: Burri në pikturë (Dramë)

Po, cili ka qenë udhëheqës i këtyre trimave të Lidhjes së Prizrenit?

Ibrahim Berjashi

Është i lindur në Ostros (Krajë), më 1948. Aty e ka kryer shkollën fillore, Normalen në Ferizaj, ndërsa...

Ibrahim Berjashi: Lulet e qershisë (Fragment nga romani “Zemër e ndarë”)

Aroma  e këndshme  e luleve të qershisë e  kishte zgjuar...

Isuf B. Bajrami

Isuf B.Bajrami u lind më 08.06.1963 në fshatin Velekincë, komuna e Gjilanit. Shkollën fillore tri vite i kreu në vendlindje dhe në gjilan, të mesmen në Gjilan,kurse studimet në Universitetin e Prishtinës.Në Qendrën Rajonale për...
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •