Ismail Kadare

Lindi ne Gjirokaster ne vitin 1936. Eshte Shkrimtari shqiptar më i famshëm në botë dhe njëkohësisht ...

Kërcënimi

Shtat'qind vjet kam për t'i djegur kullat...

Gjuha Shqipe

Kur në sulm hodhën turqit...

Koha e Pamjaftueshme

S'kam kohë të harroj shumë gjëra...

Kinema e Vjetër

Kinema e Vjetër...

Kristal

Ka kohë që s'shihemi dhe ndiej...

Laokoonti

Më shihni tek mbytem nga gjarpërinjtë...

Ky Dimër

Ç'i gjatë ish ky dimër, ç'i pafund...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •