Mall

Ca pika shiu ranë mbi qelq...

Unë pashë lulet e para

Unë pashë lulet e para...

Varri

Jashtë ngrenë, piramidën e turpit...

Ti ishe për Mua

Ti ishe për mua e pamposhtur si Troja...

Ti qave

Ti qave dhe më the me zë të ulët...

Në Leksion

Shi në rrugë bie pa pushim...

Malli i Shqipërisë

Më ka marrë malli për Shqipërinë tonë...

Në Parkun që e Mbuluan Fletët

Në parkun q'e mbuluan fletët...
Hot news

 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •