Balada e fikjes
| Friday, 01.12.2007, 10:27 PM |  

Kur une vdisja, dashuri, kur une vdisja
Ne syte e mi drita u shemb,
Humbja labirinthesh,ndiqja fillin tend.
Ketu me humbje,aty te prisja
Kur une vdisja dashuri ,kur po vdisja.

Kur une vdisja dashuri .kur une vdisja
Nje zezone engjejsh me priste perbri
Venitesha une dhe zbeheshe ti
Afronte fundi vec jo braktisja
Kur une vdisja dashuri,kur po vdisja.

Kur une vdisja dashuri ,kur une vdisja
Gjaku im medyshej te ngrinte ne vena
Dhe mua si gjakun me mbante dile ma
Vajit t'ja shkrepja a kenges t'ja nisja
Kur une vdisja dashuri kur po vdisja.(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •