Ne, Prometejte
| Friday, 01.12.2007, 10:29 PM |  

Jemi sa shume ne Prometejte

Shkembinj te lire s'ka me ne Skithi

Picerojme syte mbi fusha oresh
Kurkur do t,na kryqezojne

C'te bejme vetprangohemi ne tryeza kafesh
Farketojme vargonj me tym cigaresh

Dhe presim me kot nje trandje termeti
Perdite ju sulet melcive tona
Zhgabonje e zeze e merzise
Me sqep te lengesht ferneti.(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •