Drenova
| Wednesday, 06.13.2007, 08:11 PM |  

( Asdrenit )

Ktu, afër kti burimit
që rrjedh me qetësi,
Nën hije t'ktyne pemve
Defreve ti n'fmini.

Këtu, në majë t'malit
Tek duket fshati jot,
N'qetsi po fryn ktu era,
Ngadal dhe gjetht i lot.

Ktu, pranë kishe tuj ndejun,
Shoh fshatin ku ke le:
Se sa nji fshat i bukur!
Sa i bukur ky atdhe!

Këtë vjershë Hil Mosi e shkroi kur shkoi në Drenovë, në fshatin e lindjes së poetit tonë të njohur.(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •