Djali shqiptar
| Wednesday, 06.13.2007, 08:13 PM |  

Un' jam nji bir shqiptari
E Shqipninë e due.
Kujdes na la i pari
M'e dashtë e m'e nderue,

Se na atë e kemi nënë,
Prandej s'do lodhem kurr tue thanë
Un' jam nji bir shqiptari
E shqipninë e due.

Un' jam nji bir iliri
E i lirë un' due me mbetë;
Për çfar' do xhevahiri
Shqipnin' s'e jap për jetë.

Ndër dej dhe gjaku mue ma thot
Se gjaku ujë nuk bahet dot.
Un' jam nji bir iliri
E i lirë un' due me mbetë.

Un' jam nji bir arbnori,
Shqiptar besnik i mirë;
Kaq sa deri ke vorri
Shqiptar un' due m'u thirrë.

Un' kombin kurr s'kam m'e mohue,
Gjithmonë, gjithkund kam m'u diftue:
Un' jam nji bir arbnori,
Shqiptar besnik i mirë.(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •