Hida Halimi
| Sunday, 11.11.2007, 09:48 PM |  

Hida Halimi

Romanin e Hida Halimit “Njeriu Im” e botoi këto ditë shtëpia botuese “Publibook” e Parisit në përkthim të Prof.Halit Halimit. Ky roman i botuar nga “Rilindja” 1997 , u ribotua nga po e njëjta shtëpi botuese në vitin 2003. Në vitin 1998 libri u nderua me shpërblimin libri më i mirë i vitit, nga juria mbarëkombëtare në Shkup, për “Ditët e Naimit”. Me rastin e pranimit për botim, Këshilli Botues në Francë (Comité de Lecteurs) e ka vlerësuar lartë këtë roman; për poetikë, artë, filozofi dhe dashuri.
Romani në variantin frëng u botua nën titullin “Ti ecë pas hijes tënde” ( “Tu marcheras derrière ton ombre”) Romani u botua në letër dhe online: http://www.publibook.com/boutique2006/auteur.php?auteur=10121(Votes: 1)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •