Vjershe e redaktuar
| Sunday, 01.14.2007, 07:01 PM |  

Qe nga lindja e gjer ne vdekje jeta ime eshte rruge dhe lufte
(Kujdes!)
Qe nga lindja e gjer ne vdekje jeta ime eshte kenge,
(E pranueshme)
Nje vajze me qendroi perballe, me mbeshtolli me veshtrimin e bute
(Intimiste!)
E mua m'u moren kembet
(Absurde!)
Mbreme piva shume cigare e gjumi s'me zuri
(Perse?!)
Pergjegjesi i strehimit serish shokun tim e genjeu
(S'ndodh kurre!)
E kerkuam gjithkund po s'e gjetem. Mos prishte humorin tone
(Pesimiste!)
Shoku yne na u fsheh
(E gabuar!)


(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •