Në iksha shpejt
| Sunday, 01.14.2007, 07:10 PM |  

Ne iksha shpejt prej kesaj bote
ju mos qani shoqet e mia
se shpirti im vec zhurmeroi
ai s'u ndryshk nga plogeshtia.

Zi mos me mbani se shkoj e lumtur
vec trendafila ma mbushni shtratin
e lozni qeshni rreth trupit tim
te me percillni dua mes gazit.

Rinia ime mos t'iu dhimset
me mire le tju breje zilia
sa kohe jetova ne kete dhe
vdekjen ma vrau dashuria.


(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30