Diktatori I dyte
| Sunday, 01.14.2007, 07:16 PM |  

Mora goditje nga diktatura e pare,
Rashe,
Buken s’ma hoqen nga goja…
Po diktatori I dyte ish I marre,
Ne vend te bukes,
Na ushqeu me gezhoja…

Dhe, dashje pa dashje, u bera kacak,
Therrisja per vdekjen e tij neper shtigje.
Diktatori qenkish I eger e dinak,
Pa fre, goditi atje, ku shpirti na digjet.

Na vrau familjet, ku s’jane shperndare,
Larashet ulkonja na I la para deres.
Se diktatori I dyte ish I marre,
Ne vend te bukes,
Filloi hante njerez…

Mars 1997


(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •