Gezim dhe trishtim
| Sunday, 01.14.2007, 07:20 PM |  

Kur ti rri prane meje,
oret me duken si femije qe me ikin nga duart,
sikur qindra zogj me kendojne neper deje...
Sikur shkel mbi bar te ri, te vesuar...

Kur ti je ende shume larg,
gjer te vish, oret calojne si pleq,
tek te cilet shfaqen tromboza ne gjak...
Oret sikur ecin mbi qelq...

Dhe nga gezimi dhe nga trishtimi,
ashtu me merret fryma, sa keq!
Here behem si femije,
here bej shoqeri me pleq...


(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •