LETERSIA SHQIPTARE - Nen flaken e zbehte te qiririt


Nen flaken e zbehte te qiririt
| Sunday, 01.14.2007, 07:39 PM |  

Nen flaken e zbehte te qiririt
e heshtur qendroj e trishtuar
ne mure hija e trupit tim
leviz e shumfishuar

Me shfaqet fytyra jote
e qeshur mbushur miresi
dhoma ime ku te merret fryma
merr drite celet tani

Trupi im nuk eshte me nje hije
zgjohet theret emrin tend
digjem nen prekjen tende
dhe flas blebezoj pa mend

Nen driten e zbehte te qiririt
sa ore do te shtyj se di
ne kete dimer te merzitshem
E VETMJA DRITE JE TI.


(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •