LETERSIA SHQIPTARE - Ti largohesh...


Ti largohesh...
| Sunday, 01.14.2007, 07:41 PM |  

Ti largohesh, largohesh, largohesh prej meje
dhe kurre s'me degjon kur te them: "Rri dhe pak!"
ne ato çaste ne zemren time lind meria
e me vete betohem qe mos te te flas

Po per çudi perseri vij drejt teje
harroj gjithçka qe thashe me pare
sa te shoh dua te te puth, te te rrok ne krah
e keshtu asnjehere nuk mundem te ve faj


(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •