Kenget e Milosaos
| Sunday, 01.14.2007, 08:54 PM |  

(Kënga XL)

Fryu era e maleve
dhe rrëzoi hijen e lisit:
gjakun te lumi Obotit.
Ushtëtarët, ju më hapni
shpërvjerrësen sa të shoh
Shkodrën edhe time motër
tek dritsoreja kundruall.
Atje më s’do zgjohem unë
luleve që i përkund era
si suvatë të pasosje.
Do të mblidhen shokët mbrëmjes
në qytet, në vatrat tona.
Unë si nj’ëndërrzë i lë!
Të Milosaut s’ka më(Votes: 1)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30