***
| Sunday, 01.14.2007, 09:30 PM |  

Sa pisk e kam, sa dhembje ndiej, sa dua
Te me perpije brenda dheu i zi!
Oh, zgjate doren sonte edhe mbi mua,
Te ngrohten dore, o mema Shqiperi!

Jam i semure, buza po me dridhet,
Ketu ne gjoks dicka me shpon, si gjemb,
Nje lemsh, nj'i forte xhung ne fyt me mblidhet,
S'marr fryme dot, cdo pejz ne trup me dhemb.

Nje cast me merr ne gjirin tend te shenjte
Te mbeshtes kryet e te qaj, te qaj,
Ashtu sic mund te qajne, o meme e shtrenjte,
Vec foshnjat dhe fajtoret e pafaj!

1964(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news:
 • * * *  (01.14.2007)
 • ***  (01.14.2007)
 • ***  (01.14.2007)
 • ***  (01.14.2007)
 • ***  (01.14.2007)
 • ***  (01.14.2007)
 • ***  (01.14.2007)
 • ***  (01.14.2007)
 • ***  (01.14.2007)
 • ***  (01.14.2007) • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30