***
| Sunday, 01.14.2007, 09:32 PM |  

Une ngjaj me bredhat neper male,
Qe te blerte mbeten ne cdo stine,
Qe nuk ka c'u ben acari i eger
Me debore e shi e suferine.

Ajr' i paster, trualli i forte
Valle u jep atyre kaq rini?
Ku ta dish? Natyra ka dhe ligje,
Qe prej nesh i fsheh me xhelozi.

Une ngjaj me bredhat, por, ne dimer,
Tek mbi supe boren pres i heshtur,
Mendja me rri larg te nje qershize,
Qe acari i ngrire e gjen te zhveshur...

1967(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news:
 • ***  (01.14.2007)
 • ***  (01.14.2007)
 • * * *  (01.14.2007)
 • ***  (01.14.2007)
 • ***  (01.14.2007)
 • ***  (01.14.2007)
 • ***  (01.14.2007)
 • ***  (01.14.2007)
 • ***  (01.14.2007)
 • ***  (01.14.2007) • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •