LETERSIA SHQIPTARE - Le te heshtim


Le te heshtim
| Monday, 01.15.2007, 08:27 PM |  

Lamtumirë, mike, lamtumirë,
Midis nesh tani nuk ka asgjë.
Ato netë që bashkë i kemi gdhirë,
Le të heshtin si filmat pa zë.

Le të heshtin orët erotike,
Shtrirë mbi një shtrat të çrregulluar,
Mes rrënkimesh, afshesh e dënesash,
Ndër çarçafë çmendurisht të ngatërruar.

Ti aty e flake virgjërinë,
Lodrën fëminore, që të mbeti.
Një njollë loti dhe tjetra ngjyrë vishnjë
Vajzërinë e brishtë përshëndeti.

Ti e di sa bukur ne kaluam,
Ti e di që duheshim aq fort,
Por takimet kanë edhe ndarje,
Buzëqeshjet kthehen shpesh në lot.


(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news:
 • Seks  (01.15.2007) • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •