Ti hyre e rrinje ne medyshje
| Monday, 01.15.2007, 08:48 PM |  

Ti hyre e rrinje ne medyshje
aty ne prag te deres
siç hyn nje çast nje dallendyshe
mes dimrit dhe pranveres

E ndersa heshtnim sy nder sy
as ngeshem e as ngutur
te qe shkopsitur kopsa ty
apo te ish keputur?

Se kur veshtroja permbi gjinj
here shtrember e here drejt
s'di ç'nomatisa me gishterinj
e te shkopsita krejt


(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •