Ujdhesa te dhimshme...
| Sunday, 06.17.2007, 06:41 PM |  

(Sabrina)

Ishte nje ane
qe me kundershtohej,
nje aureole gjigande
me anashkalime te virgjera...
Dhe aty linda une...
Besoje!
Une kam lindur ne krahet e endrres,
aty ku pyeten
per lumin dhe buzet e diellit
Ai me thirri per dite,
derisa me besoi te teren dhe plotesisht...
Me ujiti me ujdhesat e veta
dhe me solli
vargjet e lules se vetme
Ai mbeti gjalle dhe u largua tek une
ai u ul diku ne krahet e nje ure te
perulur
dhe me pyeti per ty...
Besoje!...


(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •