ZOTI FOLI SHQIP
| Sunday, 06.17.2007, 09:12 PM |  

(Azem Shkrelit)

Alpet  shqiptare  u  tunden
zelli  yt  kurrë
edhe  zoti  foli shqip
me ty ,dhe  të  mori.

Shkove   aty  ku  zemra  të rrahte
kushtrim  u  bërë
roje  e  fjales   
eni  pas  meje
loti  i  mergimit  qenka
i  rëndë  vdekja  jo.

I  pa  vdekshem

Kur  zotin  shqip  e  mësove
Urë   mbi  Kosoven  u bërë
Rrugë  qe  kurrë  nuk  të  humbë.(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •