PËRMALLIM
| Sunday, 06.17.2007, 09:13 PM |  

Buzëqeshjet   shkund vërdallë
më  ftojnë  drejt  një  terri
dehem  para  një albumi  e malli
rrefehem  aty  ku shqip nuk flet
tempulli  as   altari.

Kotem  pranë  kënges
Këtu  është  Kosova
gdhihem  pranë  telefonit
këtu  është  Millutini*
aty  më  të dashurit  e  mi
aty   okupimi.

Si  në  fabulat  e Ezopit
Qengji  dhe  ujku  tok..

.. Kosova  ime  sot.

Cicërroj  nga  këtu
si  një  zog  i  tretur
lutem  për  Kosovë  
më  një  copë  të  saj
nen  sqetull.                       
---
Maj/95.

*Millutini-polic famëkeq serb ne  Gjakovë(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30