Pano Taçi
| Sunday, 06.17.2007, 11:22 PM |  

Pano Taci ka lindur me 13 tetor te vitit 1928 ne qytetin e Gjirokastres. Ka filluar te shkruaj qe ne moshe te re.Arrestohet dhe vuan 24 vjet burg politik. Pas viteve '90 pano Taci ka botuar nje mori librash poetike dhe eshte perkthyer ne gjuhe te huaja.

 (Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30