Gjyshi dhe Nipi
| Monday, 06.18.2007, 05:15 PM |  

Djali i zonjes Aferdit,
Me makin behet ere.
Kurs S'ka bere asnje dite,
Me para patenten blere.

Euforia gjate s'vazhdoi.
Ai qe tmerroi nje qytet,
ne gremine perfundoi,
Ku per paksa s'nderroi jete!

- Beje kursin, biri im!
Duke qare gjyshi i tha.
-S'eshte karroce, por makine,
Mos bli vdekjen me para!(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30