Pellumb Velo
| Monday, 06.18.2007, 05:40 PM |  

Shkrimtari Pellumb Velo ka lindur ne Bishan te Vlores, ne nje familje me tradita atdhetare. Ka mbaruar shkollen e mesme teknologjike. Qe ne rinine e hershme esht marre me pikture e letersi, dhe me von me gazetari. Ka filluar te shkruaje libra ne fundin e viteve 90, dhe te botoje ne fillimin e viteve 2000.


Vepra

Zeri i nenes me theret, poezi,2002
kallzuesi i penduar , drame, 2002
zgjimi, komedi e vjersheruar, 2002
jete ne ethe, roman, 2003
mall per vendlindjen, poezi, 2003
mos e vrisni dashurine, poezi, 2004
rethi i kuq, roman, 2005
Dhelpra dhe Gjahtari, fabula, 2006



(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news:



 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •