Ne kengen e jetes!
| Monday, 06.18.2007, 05:45 PM |  

Shpirtin, zemren te dya bashke
Ty fala ty o shoqja ime....
keshtu,une Ty, dy shpirtera e dy zemra
marshojme udheve pa mbarim
te jetes,
Shpirterisht te gjithe lidhur,
Pazgjidhshmerisht.

Udheve, une mora,me pak vonese
edhe kengen.
bashkudhetare.
dhe per T'u kenduar
zemrave shpirterave tane
dhe te gjithe
Botes,
ne teresi !

Vazhdojme... udhetimin
deri neperjetesi ...
te gjithe bashke ne nje
kor te pa mbarim,
Ne simfonine e jetes(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news:  • Su
  • Mo
  • Tu
  • We
  • Th
  • Fr
  • Sa
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  •  
  •  
  •  
  •