Himara !
| Monday, 06.18.2007, 05:51 PM |  

Je porsi nuse per te pate zili
O Himare o perle vend me madheshti !

Eshte per t'u habitur ne shekuj ne vjet
Histori brilante ke pase e do kesh !

Lakemuar te kane, treve trendeline
Permbi dallge "Joni" porsi vetetime !

U munduan shume te te gjunjezonin
Qeveri regjime me cmir te shikonin.

Ke natyre te embel zoti te ka dhuruar
Rriten bijte e tu rrace e bukuruar !

Bere epope qysh kur je krijuar
Te penes te dyfekut njerez fort te zgjuar !

Kurthet e intrigat kurre ty s'tu ndane
Lakemi ka Greku te te kete prane !

S'ka si tjetersohesh kur gjyshi i pare
Ishte Ilirian ne soj e ne fare!

Dhe shekujt ikin deti s'ka ndryshuar
Ty Himare ngelesh per jete e kulluar !(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •