Nji plagë
| Monday, 06.18.2007, 06:16 PM |  

Qe, ky ishte gjaku im.

Nji çast ma parë ai vraponte nëpër zemër.

Merre këtë gjak dhe vene në qiellin tand

si diell.

Në s'ban,

vene si hanë.

Në prapë nuk ban, vene siç asht,

si gjak

që disa çaste ma parë

vraponte në zemrën time

dhe ndoshta atje i pa,

n'errsinën e kuqe,

sytë

e tu plot drit


1983(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •