Ne vizite
| Friday, 02.02.2007, 04:39 PM |  

Erdha mbi flatrat e dashurise sime:
Ju pashe, u permallova.....
Dhe me mire mos t'ju kisha pare:
Do te mendoja se keni ruajtur ende
Freskine e barit te paprekur,
S e keni ruajtur shkelqimin e pushit
Me purpur te pazhavaritur te agut.
Ç'pluhur paska rene ne petalet
E trendafilit te murit tuaj,
O shoket e mi, me duket se sjellje pleqerishte,
O shoket e mi, ne imazh artistike
Perhere te rinj, lulishte!


(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •