Nen harkun me plepa...
| Monday, 06.18.2007, 07:08 PM |  

Atje në rrugën e Lezhë-Manati,
nën harkun e plepave të butë
vinte mbesa me një djalë të ri...
Ktheva blatishtës pa rënë në sy.

Dhe besova i hidhëruar
se ai më shumë se unë i shkonte në krah.
Gazi i saj më ftonte në gëzime,
po lufta, lufta u ndez e s’më la.(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30