Adnan Mehmeti
| Sunday, 05.20.2007, 11:29 AM |  

Adnan Mehmeti

Adnan Mehmeti lindi më 15 korrik 1964 në Letovicë (Bujanoc) - Lugina e Preshevës. Pasi u diplomua në Universitetin e Prishtinës, në Fakultetin Filologjik (1989) punoi mësues në Zvicër. Nga viti 1995 jeton dhe krijon në Teksas të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Vepra letrare:

"Bota e mendimeve", aforizma
Tiranë, 1996

"Diellin e kam futur në xhep", poezi
Tiranë, 2001

"Ikje nga vetmia", poema
Tiranë, 2004

"Leje derën hapur", vëllim poetik në anglisht
Dallas, Texas, 2005(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30