Njeriu
| Friday, 02.02.2007, 04:41 PM |  

Te jetosh
Duke menduar per jeten
Domethene -
Te duash njeriun

Rrenja e jetes eshte
Pika me e vogel e ujit
Qe e perbin
Kurmin e gjithesise.

Si ne zemer te kozmosit
Biem furishem
Ne pafundesine
E botes se njeriut.

Njeriu eshte
Toke e etshme per shi
Dhe frut i merakosur
Per diell.

Boten e transformon
Nder levizje
Duke ia nderruar
Anen e erret.


(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30