Pa ty
| Friday, 01.19.2007, 07:34 PM |  

Pse janë gjithmonë të ftohta rrugët pa ty?
Dhe qielli kaq i zbrazët kur ti s`je pranë aty?

Dritat krejt të fikura
zhurmat që shterojnë
urat e braktisura, lumenjtë që pushojnë.

Nata që hap krahet e njerzit që flenë,
pastaj jemi dhe ne të marrët
që sytë hapur i lemë.

Gotat krejt me ujë.
Trëndafilat kokëvarur aty.
Librat që bënë bujë të pluhurosur janë pa ty.

Më thuaj pse gjithçka është kështu tani?
Se, është nate ndoshta?
Apo se s`je ti?(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30