Për ty
| Friday, 01.19.2007, 08:40 PM |  

Ne heshtjen e piset te mbytur nga lumi

...I fjaleve te thena e te pathena

......Mendova per ty

Ne tisin e erret te nje nate

...Qe fshihte dashuri e mekate

......Mendova per ty

Ne syte e fjetur te Botes

...Qe dhe ne dasmen e saj vesh fustan te zi

......Mendova per ty

Kur para syve te mi u shfaqe ti

...Jetova per ty

Kur bota te shembet e te rilinde perseri

...do jem aty

......Per ty

...Vetem per ty!


(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30