MASKA E KEQE
| Tuesday, 06.19.2007, 10:49 PM |  

Ky nipi im Dreni, sa ka mbushur tre vjet e gjysmë. Çudi
sa i pjell mendja. Një natë më tha:
- Ma blej një maskë! - nuk m'i ndante sytë. Diktova se
kjo dëshirë ishte e madhe.
- Maskë?! - e pyeta.
- Po.
- Çfarë maske?
- Maskë të keqe, shumë të keqe...
- Po, ç'po të duhet maska e keqe?!
- Ta vë kështu... - bëri me duar sikur e vuri një maskë
dhe po e mbante me të dyja duart e vogla...
- Pse ta vësh maskën e keqe në fytyrë?!
- Të dal e t'i tuti milicët kështu: uaaaaaaaa!" - u
kreshpëru, u hap, lëshoi një zë të ngjirur. Kjo ishte dëshira
e tij t'i frikësonte policët që silleshin çdo ditë nëpër lagjen tonë.


(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •