***
| Wednesday, 06.20.2007, 11:30 PM |  

Jam duke ju çuar në litar por ju mbeteni inertë jam duke ju vetëtuar por ju jeni të verbër unë ulërij ulërij ulërij por juve ju mungojnë veshët jam duke ju përvëluar dhe zjarri po ju arrin tek sytë por ju copa mermeri vazhdoni të survejoni meteorët e të kërkoni armikun në planetë të tjerë e deri sa flaka s'u ka plasur retinën si të luajtur vazhdoni t’i këndoni kiametit tuaj.(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news:
 • ***  (06.20.2007)
 • ***  (06.20.2007) • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •