***
| Wednesday, 06.20.2007, 11:31 PM |  

Kam kërkuar Edenin dhe gjeta Skëterrën bo bo kam duartrokitur J.F.K. dhe më ështe ngërdheshur Neroni një strehë për të tjerët kërkova dhe humba shtëpinë time një botë për të gjithë ëndërrova dhe humba atdheun tim thuamëni ju lutem që nuk jam i çmendur që s'duhet të vazhdoj kërkimin e kotë se jo ofromëni një copë litar se jo ofromëni një qivur.(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news:
 • ***  (06.20.2007)
 • ***  (06.20.2007)
 • ***  (06.20.2007) • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •