***
| Wednesday, 06.20.2007, 11:35 PM |  

Në gjysëmshtizë flamuri i planetit të brejtur prej minjsh e mizash dheu në letargji do të kalonte edhe Nënë Mahatma Tereza dhe s'ka më kush t'i mbyllë sytë e skleposur botës në grahmat San Pietro s'duhet të qahet më për kalime të tepërta në Parajsë por për të tjerët që s'mund t'u lejohet në gjysëmshtizë vetullat e varreve të paemër mërgoi administratorja e vdekjes për llogari të Zotit.(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news:
 • ***  (06.20.2007)
 • ***  (06.20.2007)
 • ***  (06.20.2007)
 • ***  (06.20.2007)
 • ***  (06.20.2007)
 • ***  (06.20.2007)
 • ***  (06.20.2007)
 • ***  (06.20.2007) • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •